T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ERZURUM / TEKMAN - Akdamar İlkokulu

Akdamar İlkokulu

Telefon
90 (537) 939 33 39
Belgegeçer
0
WEB
https://akdamario.meb.k12.tr
Adres
Akdamar Mahhalesi
Vizyon
İleride okulumuzdaki öğrencileri iyi bir lisede ve iyi bir üniversite de görmek meslek sahibi nitelikli bireyler olarak yetişmelerine katkı sunmak. Vatanını ve milletini seven ve bunun için elinde gelen bütün fedakarlıkları yapan bilinçli, şuurlu, ahlak sahibi bir birey olarak yetişmelerini sağlamak.
Misyon
Amacımız başarı standartlarının artırılması,çalışmayı seven,pozitif,yaratıcı düşünen bireyler yetiştirmek.Yaşayarak öğrenme temelli etkinlikler oluşturmak.En önemlisi Vatan ve Millet sevgisi kazanan ve iyi ahlak sahibi bireyler olarak yetişmelerini sağlamak.
Başarılar
Öğretmen :3
Öğrenci :35
Derslik :2
Kütüphane Kitap Sayısı :750
Öğretim Şekli :TAM GÜN
Saatler
08.30-14:00
Isınma
KALORİFER
Bağlantı
Uydu İnternet (VSAT)
Yabancı Dil
İNGİLİZCE
Ulaşım
Ulaşım bireysel olarak kendi araçlarımızla ve köy dolmuşlarıyla yapılmaktadır. Dolmuşlar il ve ilçe merkezlerine günü birlik gidiş geliş yapmaktadır.
Servis Bilgisi
Okulumuza ait serviş ve taşımalı öğrenci bulunmaktadır.
Yerleşim Yeri
köyümüz karasal iklimin hakim oladuğu kış aylarının zorlu şartlarda geçtiği bölgede yer almaktadır. en şiddetli kış şartlarında dahi yol açık olmaktadır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz il merkezine 113 ilçe merkezine 54 km uzaklıkta bulunmaktadır. kısa olan dağ yolundan merkeze ulaşım 82 km olup hava şartlarına göre ulaşım yapılmaktadır.
Kontenjan Bilgileri
0
Taban-Tavan Puan Bilgileri
0
Okulun Sınav Başarı Durumu
0
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi
0
Sportif Etkinlikler
0
Bilimsel Etkinlikler
0
Proje Çalışmaları
19.01.2023 tarihinde Tarih Yazan Çocuklar proje etkinliği okulumuza çıkmış olup, gerekli çalışmalar tüm hızıyla devam etmektedir. Tarih yazan çocuklar etkinliğimiz 19.01.2023 tarihinde ilçe milli eğitim müdürümüzün katılımıyla okuldaki programımız başarılı bir şekilde gerçekleştirildi.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri
0
Diğer Hususlar
0
Yazdır